Bågar till dina glasögon

Optiktrend 16/17
Under hösten får vi möta digitala mönster, asymmetri, mycket jeanstyg och vintage samt en lösare silhouette i klädmodet.
Väljer man det senare i form av långa och vida byxor och kanske en polokrage till, då är det helt rätt kominerat med stora glasögon och accessoarer. Färgerna acossieras till 70-talet med toner åt guld, brunt och vinrött.
Vintage har fått sig ett uppsving, och varför inte hitta hela din out-fit på second hand med jeanstyg från topp till tå. Kombinera med bågar med grafiska mönster, pärlemor och retroformer. Helrunda glasögon är helt rätt, liksom ”kattiga” former.
I motsats till vintage har do-it-yourself gått in i en ny fas där 3D-skrivaren spelar en stor roll och gör det möjligt att skapa nästan vad som helst digitalt. Mönster och lekfulla färger som lila, rosa och ljusblått a la ”My little Pony” återfinns både i glasögonbågar, kläder och hår.


Hos Växjö Syncentrum hittar du ett stort urval av bågar, allt från handgjorda designerbågar till bågar av enklare kvallitet. Allt för att du ska få så stor valfrihet som möjligt och att du ska hitta något som passar just dig. Vi handplockar våra bågar på mässor och när leverantörerna kommer på besök. Vi har lång erfarenhet av glasögon och hjälper dig gärna att hitta ett par som passar just dig. Har du sett en båge i media tar vi gärna hem den till dig om vi har möjlighet.

Rätt glas i dina bågar är också viktigt.

Glasögon
Glasögonbåge
Hello Kitty glasögon
Märken på glasögon