KlarSynt – Hos oss får du kompetens, valfrihet och omtanke

KlarSynt är med sina 140 butiker Sveriges största butiksägda optikerkedja. För dig som kund innebär det att du i våra butiker hittar ett av marknadens bredaste sortiment av bågar, glas och linser allt från budget till lyx. Vi har bågar och glas i alla prisklasser. Vi har från de enklaste progressiva glasen till de absolut mest avancerade som ger dig en synkomfort utöver det vanliga samt alla sorters kontaktlinser.

Du kan dessutom välja mellan att få dina kontaktlinser månadsvis hem i brevlåden genom LinsBoxen eller att köpa dina kontaktlinser i butik Vi är uppdaterade på den senaste kunskapen och tekniken inom synvård. Allt för att kunna ge dig den bästa servicen för dina ögon och din syn.

Men det viktigaste av allt – när du besöker oss vill vi att du ska känna dig omhändertagen och att du får den information och hjälp som du önskar. Så kom in och hälsa på oss. Vi lovar att ta väl hand om både dig och dina ögon.

Delbetala

DelBetala, ger dig 6 månaders delbetalning, ingen uppläggningsavgift eller ränta. Lika billigt som kontant!

Vi ger dig möjligheten att dela upp betalningen månadsvis på allting du handlar hos oss. Hur mycket du betalar varje gång bestäms av hur många månader du vill dela upp betalningen på. Genom våra olika delbetalningsalternativ kan du på ett enkelt sätt jämna ut vardagens lite dyrare inköp. Du väljer själv vad som passar dig bäst!

6 månaders delbetalning med följande villkor:

  • 0 kronor i uppläggningsavgift
  • 0 kronor i avi-avgift
  • 0 kronor i ränta
  • Lika billigt som kontant

LinsBoxen

Enkelt och tryggt – kontaktlinser månadsvis hem i brevlådan där alla kontroller av dina ögon ingår.

Genom att ansluta dig till LinsBoxen ser du till att alltid ha nya fräscha linser hemma när du behöver. Det är bara att sitta hemma och vänta på att posten ska dimpa ner. Kan det vara mycket enklare?

Hos någon av våra legitimerade optiker gör du regelbundet dina linskontroller och den ingår i abbonemanget. Dessutom ger kontrollerna dig möjlighet att hålla dig ajour med alla nyheter på kontaktlinsmarknaden.

Betalningen sker månadsvis genom autogiro. Ingen bindningstid och du kan avbryta eller ta paus när du vill.

LinsBoxen innefattar:

  • Kontaktlinser månadsvis hem i brevlådan
  • Fraktfritt
  • Ingen bindningstid
  • Månadsvis betalning
  • Tillgång till legitimerade optiker
  • Alla kontroller ingår

SynTrygg

SynTrygg, vår rikstäckande allriskgaranti, gör det enkelt att byta glasögonen om de skulle gå sönder.

SynTrygg innefattar:

1 månads bytesrätt om du inte är nöjd med dina glasögon – oavsett orsak. Vi byter ut dina glasögon även om det bara är färgen som känns fel!

3 månaders tillvänjningsgaranti på progressiva glas. Om dina progressiva glasögon av någon anledning iinte uppfyller dina förväntningar, gör vi naturligtvis först en ny undersökning som behov finns. Vi löser din synkorrektion genom att byta glas om så behövs, allt för att försökra oss om att du blir nöjd som kund. Endast eventuell mellanskillnad betalas av dig som kund.

36 månaders allriskgaranti gällande reparationer samt ersättning vid totalskada, förlorade eller stulna glasögon. Ersättning utgår maximalt till glasögonens inköpspris efter avdrag för värdeminskning med 2,5% per påbörjad kalendermånad från leveransdagen.

Rulla till toppen